zilver voor jordy luisman op nk veldrijden

Op een door de modder extreem zwaar geworden omloop ontstond al in de eerste ronde een kopgroep van drie man waaronder Jordy. Hierachter bleef de eerste ronde nog een redelijk grote groep bijeen met daarbij Jeroen rond plaats tien. Naarmate de wedstrijd vorderde liep de kopgroep verder uit en was het daar achter ieder voor zich. Jeroen schoof intussen langzaam op naar voren.

In de voorlaatste ronde viel ook de kopgroep uiteen. Achter winnaar Freek de Jong kwam Jordy als tweede over de eindstreep. Mattijn Motshagen vervolmaakte het podium.

In de weken voor het kampioenschap namen de renners van het team deel aan andere crossen. In Vorden finishte Jeroen Wessel op een snel en bevroren parcours op een 4e plaats. De week erop won Jordy Luisman de cross in Sint Michielsgestel. Jeroen Wessel passeerde hier als 5e de eindstreep.

Kijk voor meer info op staging2.atbteam-lemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.