vvd polst sporters en clubs over tijenraan

 

Deze maand beslist de gemeenteraad over de nieuwbouw van Tijenraan. De onderdelen van nieuw Tijenraan die moeten worden vastgesteld zijn het programma van eisen, de locatiekeuze, de horecavisie en het dekkingsplan.

Vorig jaar is er in de maand februari ook gesproken over nieuw Tijenraan en dat plan is verder uitgewerkt. De VVD fractie ziet dit dan ook als een goed moment om, net als vorig jaar, een inloopbijeenkomst te organiseren voor sporters en sportclubs om te polsen wat zij van de voorgestelde plannen vinden.

De bijeenkomst is zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in het café/restaurant van Tijenraan.

Wie verhinderd is en toch graag een mening naar voren wil brengen kan deze sturen naar emielgerner@live.nl .

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.