vrachtwagen ramt auto op n35 een gewonde

Op de N35 tussen Raalte en Mariënheem is woensdagmiddag een ongeluk gebeurd. Bij dat ongeluk vlakbij de verkeerslichten bij Raalte, waren drie voertuigen betrokken. Een vrouw raakte gewond. De bestuurder van een vrachtwagen merkte vermoedelijk te laat op dat de auto’s voor hem stil stonden, waardoor hij op de personenauto voor hem inreed. Die auto schoot door en botste tegen het busje daar voor.

De bestuurster van het middelste voertuig raakte gewond bij het ongeluk. Ze is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Wel kon ze op eigen kracht uit haar auto komen.

Na het ongeluk liep het verkeer dat vanuit Mariënheem naar Raalte wilde, nogal wat vertraging op. De automobilisten moesten zich een weg om het ongeluk heen banen. Daardoor ontstond er een korte file.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.