verstilde eenvoud goed voor mooie cheque

Op 20 januari overhandigden Ada van den Bos, auteur en Odilia Klein Koerkamp, illustratrice van de Haiku’s gedichtenbundel “Verstilde Eenvoud” een cheque aan de Bestuursvoorzitter van de Vrienden van De Cirkel, de terminale huis-en thuiszorg organisatie voor Midden Salland.

De opbrengst gaat naar de Vriendenstichting voor extra ondersteuning van onder andere de vele vrijwilligers die werkzaam zijn in de terminale zorg. Dankzij de belangeloze medewerking van de regionale boekhandels, Welfare winkels en vrijwilligers tijdens evenementen als streekmarkten en fairs, is de verkoop van de bundels binnen vrij korte tijd succesvol verlopen.

In het bijzijn van bestuur, coördinatoren en vrijwilligers vond de overhandiging plaats op de locatie van Maan Engineering in Raalte, die voor deze gelegenheid haar kantine beschikbaar stelde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.