vegas begint het jaar in bosgoed heeten

Coverband Vegas treedt op zaterdagavond 24 januari op in Cafe Bosgoed Heeten en geeft hiermee de aftrap van een nieuw muzikaal jaar. Vegas speelt pop- en rocknummers waarmee zij er altijd weer een gezellig feestje van maken.

Het repertoire van de band is zeer divers en gaat van de hedendaagse Top 40 terug tot en met de jaren tachtig. Het grootste deel van het repertoire is terug te vinden in de Top 2000.

De voorgaande jaren sloot Vegas hun muzikale jaar altijd in de maand december af in het dorp waar de meeste bandleden vandaan komen: Heeten. Door omstandigheden lukte dat eind vorig jaar niet, waardoor de keuze is gemaakt om in plaats van het jaar af te sluiten, het jaar in januari te openen.

Voor Vegas zal dit een speciaal jaar worden. Ze bestaan namelijk 10 jaar en willen dit niet zomaar voorbij laten gaan. In de zomer zal dit eens flink gevierd gaan worden.

Op zaterdagavond 24 januari in Bosgoed Heeten, gaat de zaal om 21.00 uur open. Voor meer informatie: staging2.vegasmusic.nl of https://staging2.facebook.com/vegas.vegasmusic

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.