van der linden mist afspeelmogelijkheden

Go Ahead Eagles verloor zondag van Willem II. In het belangrijke duel voor de Deventenaren wist Eagles niet of nauwelijks kansen te creëren. Jop van der Linden verzorgt bij Go Ahead Eagles de opbouw, maar wist zich tegen Willem II vaak geen raad met de bal. “Het is zo dat we meer afspeelmogelijkheden moeten hebben om op die manier tot kansen te komen. Ik kan echter ook via Bart (Vriends red.) de andere kant weer opzoeken. We moeten het geduld bewaren om tot de oplossing te komen.”

De oplossing werd tegen Willem II vaker niet dan wel gevonden. Een verklaring heeft de centrumverdediger er niet voor. “Dat is moeilijk te zeggen. Het is zo dat we de laatste tijd weinig doelpunten maken en vandaag creëren we ook weer heel weinig. We kunnen er voetballend doorkomen, maar vandaag lukte dat niet helemaal. Misschien de verdienste van onze tegenstander, maar het is absoluut zo dat dat onderdeel beter kan bij ons.”

Volgens Van der Linden zit zijn team in een situatie waarin het allemaal net niet goed valt. “Het is nu even zo dat de ballen niet goed vallen. Ik heb er denk ik wel vijftien ballen ingegooid. Die vrije trap kunnen mijn medespelers voor hetzelfde geld binnen lopen via de paal. Op het moment zit het even niet mee, maar dat tij gaat keren. Daar heb ik alle vertrouwen in. We zijn ons bewust van de situatie en zullen volgende week weer volle bak moeten gaan. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen”, aldus een strijdbare Van der Linden.

Transfer

Op de vraag of Van der Linden al die wedstrijden zelf ook nog meespeelt bij de club uit Deventer antwoordde de verdediger bevestigend. “Ik weet waar je op doelt, maar ikzelf heb van niemand iets vernomen. Ik ga er dus vanuit dat ik gewoon hier blijf.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.