Home / archiefcentraal / tweetal op duofiets aangereden door auto

tweetal op duofiets aangereden door auto

Twee vrouwen op een duofiets zijn woensdag aan het eind van ochtend aangereden door een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Münstersestraat en de Westdorplaan in Raalte. Bij de botsing raakte de cliënt op de duofiets gewond, de begeleidster bleef ongedeerd. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto geen voorrang verleend op de kruising.

De cliënt liep bij de aanrijding in ieder geval een hoofdwond op. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis in Deventer vervoerd. De automobilist kon na het uitwisselen van gegeven de weg weer vervolgen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.