ttv wham blijft maar groeien

In november en december hebben er bij TTV Wham de eerste jeugdtrainingen plaatsgevonden. N.a.v. de kennismakingslessen tafeltennis en het Spans Makelaardij scholen tafeltennistoernooi die de vereniging heeft aangeboden zijn er 12 kinderen tafeltennistrainingen gaan volgen. “Zelfs 2 ouders zijn enthousiast geworden en zijn gaan tafeltennissen op de woensdagavond bij de senioren”, zegt voorzitter Dik de Raad. Een heel mooi resultaat tot nu toe, maar TTV Wham wil graag nog meer kinderen en volwassen verwelkomen om te komen trainen.

Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen die graag willen komen tafeltennissen is er de mogelijkheid om op vrijdagavond te komen trainen. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde tafeltennistrainer, Theo de Graaf met ondersteuning van Dik de Raad. Vrijdag 9 januari is de eerstvolgende training voor jeugd van 18:45 – 19:45 uur in sporthal de Schakel.

Graag wel vooraf even opgeven bij de tafeltennistrainer, via degraaftheo@live.nl of 0529-483945, zodat hij er rekening mee kan houden hoeveel kinderen er komen. De vereniging heeft enkele batjes beschikbaar voor kinderen die nog geen eigen batje hebben.

Voor meer informatie, neem contact op met Theo de Graaf via degraaftheo@live.nl of 0529-483945 en met Dik de Raad via 0529-482034.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.