toch commerciele horeca in tijenraan

 

Er wordt een openbare aanbesteding uitgeschreven door Raalte. Die aanbesteding bepaalt welke ondernemer uiteindelijk op de horeca komt. Voorwaarde voor deelnemende partijen is dat je binding moet hebben met de gemeente Raalte. De voorkeur gaat dus uit naar een lokale ondernemer.

De horecavoorziening in het nieuwe Tijenraan wordt niet alleen toegankelijk voor sporters. Ook mensen van buitenaf mogen het café-restaurant bezoeken. “Het moet een instelling zijn die voor iedereen toegankelijk is en geen mensen buitensluit. Dus sporters en niet-sporters zijn er straks welkom. En ook de studenten van de Landstede moeten er weer terecht kunnen voor een patatje,” licht gemeenteraadslid Wim de Hair daags na de vergadering toe.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.