Home / archiefcentraal / temmink nieuwe fractievoorzitter cda raalte

temmink nieuwe fractievoorzitter cda raalte

Guus Temmink (46) uit Raalte is de nieuwe fractievoorzitter van het CDA Raalte. Temmink neemt de rol over van Raymond Godeschalk. Na een bewogen politiek jaar heeft Raymond Godeschalk aangegeven meer tijd en ruimte te willen nemen voor zijn gezin en zijn werk. Godeschalk blijft wel namens het CDA deel van de gemeenteraad uitmaken.

Temmink is geen onbekende in de Raalter politiek. Naast jarenlange ervaring bij de jongerenafdeling (CDJA) en diverse jaren in het bestuur van CDA Raalte is hij inmiddels bezig aan zijn tweede termijn in de gemeenteraad. Tijdens de vorige bestuursperiode (2010-2014) was hij fractiesecretaris. Temmink is Raaltenaar, getrouwd en heeft 2 kinderen.

Petra Hegeman (34) blijft fractiesecretaris en Robert Vloedgraven (30) is benoemd tot vice-fractievoorzitter.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.