spillers open s1ngle darttoernooi beerzerveld

De sport darten lijkt bezig aan een heuse revival. Voor enkele jaren terug leek de belangstelling voor onvervalst pijltjes gooien in het slop te geraken. Maar ondermeer door de goede prestaties van de Nederlandse darters (Van Gerwen, Barneveld en consorten) tijdens het laatste wereldkampioenschap is darten bezig met een (vernieuwde) opmars. Wat ook bleek uit de kijkcijfers die SBS6 rondom de jaarswisseling mocht noteren.

Het jaarlijkse toernooi van dartvereniging ‘De Spillers’, die komend weekend alweer haar dertiende editie beleeft in Café Restaurant Beerzerveld (Café Geert in de volksmond) is blij met de opleving van de dartsport.

Al jarenlang is café Geert de uitvalbasis van de darters uit Beerzerveld en omgeving. Het S1ngle darttoernooi vindt dit jaar zaterdag 17 januari plaats en onderscheidt zich al jaren door de ongedwongen sfeer, de kenmerkende gezelligheid en het hoge dartniveau.

Inschrijven kan zaterdag tot 13.00 uur, het toernooi start om 13.30 uur. Opgave is nu al mogelijk bij Café Geert Alberts (tel: 0523-251361). Het inschrijfgeld (7,50 euro p.p) is tevens het prijzengeld. Na de poulefase volgt er een 501 Knock-Out systeem met een verliezers- en winnaarsronde. Kortom, Beerzerveld is komend weekeind het Dartmekka en the place to be voor de echte dartliefhebbers in deze regio.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.