Home / archiefcentraal / smeekens plaatst zich niet voor wk

smeekens plaatst zich niet voor wk

Jan Smeekens komt half februari niet in actie op de 500 meter bij de WK Afstanden. De Raaltenaar schaarde zich in het klassement na twee 500 meters op het NK Sprint in Groningen niet bij de top drie. Smeekens eindigde als vijfde in een gecombineerd klassement.

Naast Smeekens, stelde ook Ronald Mulder teleur. Hij werd vierde. De feit dat beide heren de 500 meter op het WK missen, is verrassend te noemen. Ze waren immers de nummers twee en drie op de Olympische Spelen in Sotsji.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.