smeekens baalt ik schaatste gewoon slecht

De slechte start van Jan Smeekens bleek een flinke klap in het gezicht van de Raaltenaar. “Dit doet wel zeer”, stelde de schaatser tegenover de camera’s van de NOS. Smeekens reed zijn 500 meter in 35,840. Dat leverde slechts een zesde plaats op en is voor hem onder de maat.

Voorafgaand aan de race was al bekend dat Smeekens wat last had van zijn rug. Dat wilde hij echter na afloop niet als excuus gebruiken. “Mijn rug is best oké. Ik zou het daar niet op willen gooien. Ik wil me daar zeker niet achter verschuilen. Dat is het niet enkel en alleen. Dat geloof ik niet.”

Wat het dan wel was? “Het zit in iets kleins en dat moeten we snel boven water krijgen. Ik heb gewoon niet goed geschaatst, dat is duidelijk. Morgen moet ik het goed maken en zal ik met alles wat ik heb aan de start staan”, aldus de Raaltenaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.