shirtsponsor ttv heino verlengt contract

Shirtsponsor Trenton verlengt het contract met Tafeltennisvereniging Heino met drie jaar. De tien seniorenteams en drie jeugdteams dragen ook de komende drie jaar het logo van Trenton op het shirt tijdens alle wedstrijden.

Sinds 2012 staat Trenton op het shirt van de ruim tachtig leden van de Heinose tafeltennisvereniging. Onder deze leden zijn onder andere de vrouw en dochters van David Godeschalk, mede-directeur van Trenton. Het bedrijf Trenton dat gevestigd is in Apeldoorn richt zich met ervaren en ondernemende professionals op IT Consulting, Internet Applicaties en Energiebeheer. De medewerkers van Trenton ondersteunen haar klanten door de brede ervaring binnen SAP BI en haar innoverende bedrijfsspecifieke internet applicaties.

TTV Heino benadrukt het belang van sponsoren en het contact met haar sponsoren. “Wij zijn ontzettend blij met betrokken ondernemers, zoals David Godeschalk. De tafeltennis kan hierdoor investeren. Op deze manier krijgen wij de mogelijkheid om twee nieuwe tafeltennistafels aan te schaffen, fantastisch!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.