sc lemele blikt terug op bijzonder jaar

In een goed bezochte nieuwjaarsreceptie blikte voorzitter Berry Nijboer terug op een bijzonder jaar voor SC Lemele waarin Lemele 1, in de promotiewedstrijd, net tekort kwam om een stapje hogerop te komen. Momenteel zijn de sportieve prestaties wederom boven verwachting. Door de huidige koppositie mag er een spannende ontknoping van het seizoen worden verwacht.

Henk Horsman werd de trofee van, vrijwilliger van het jaar, overhandigd vanwege zijn jarenlange trouwe diensten binnen de club waarbij hij nu nog wekelijks als scheidsrechter fungeert. Remon Kleinlugtenbeld werd onderscheiden met de verenigingspluim, de aanmoedigingsprijs voor jongeren die zich verdienstelijk maken binnen de club.

Beiden werden in het zonnetje gezet en kregen een welverdiend applaus van de aanwezig leden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.