Home / archiefcentraal / sallandwonen komt afspraken met raalte na

sallandwonen komt afspraken met raalte na

SallandWonen komt de gemaakte afspraken met de gemeente Raalte na. Dat concluderen wethouder Wagenmans en SallandWonen-directeur Ed Penninks. Beide bestuurders zijn tevreden over het verloop van de eerder gemaakte prestatieafspraken en de onderlinge samenwerking. Het merendeel van de gemaakte afspraken is nagekomen of wordt voor het einde van de looptijd van de overeenkomst (in 2015) bereikt.

Zo is het aantal nultredenhuurwoningen toegenomen door oplevering van nieuwbouwprojecten zoals Schuilenburg, Sallandse Poort en de Haere. SallandWonen heeft ook een aantal (senioren)complexen aangepast zodat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ook op het gebied van duurzaamheid is er veel gebeurd; door groot onderhoud en door nieuwbouw is het aandeel huurwoningen met een groen label sterk toegenomen

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.