sallandse campings bij beste van europa

Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte en Vakantiepark De Luttenberg mogen zich ANWB BestCamping 2015 noemen. Beide campings staan op de Europese lijst, waarop in totaal 129 campings staan.

Het zijn campings die in de campingclassificatie van de ANWB het maximale aantal van vijf sterren scoren. “Het zijn de echte toppers met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein”, laat Recron (Vereniging van Recreatieondernemers Nederland) weten op haar website.

Nederlandse campings hebben een hoog niveau, zo blijkt uit de onafhankelijke campinginspecties van de ANWB. Door het uitstekende sanitair, het vaak mooie terrein en de vele voorzieningen halen liefst 32 Nederlandse campings in 2015 de maximale score van 5 sterren. Italië komt op de tweede plaats met 29 BestCampings, Spanje is derde met 18 Best campings en Duitsland komt op de vierde plaats met 17 BestCampings. Het populaire kampeerland Frankrijk zakt in de ranking. Vorig jaar was dit land nog derde, nu staat het op de vijfde plaats met 14 BestCampings. Daarna volgen Oostenrijk met 7, Kroatië met 5 en Denemarken met 4 ANWB BestCamping2015. Hongarije, Luxemburg en Zweden hebben er elk één.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.