ruim 800 vmboers op bezoek bij landstede

Ongeveer 800 VMBO-leerlingen uit alle hoeken van de regio kwamen dinsdag een kijkje nemen bij Landstede in Raalte. Landstede MBO in Raalte hield namelijk ‘Beleef Landstede Salland’. Onder die naam organiseerde de mbo-instelling een meekijk- en meeloopdag voor meer dan 800 leerlingen.

Als je in de bovenbouw van het vmbo zit, moet je belangrijke keuzes voor de toekomst gaan maken. Welke opleiding ga je volgen? Wat past het beste bij je? Best lastige vragen.

Landstede MBO Raalte bood dinsdag uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met de school. De vmbo’ers volgden twee keer anderhalf uur een praktijkles, 400 leerlingen ’s morgens en 400 leerlingen ‘s middags. Ze konden van te voren hun voorkeur voor een bepaalde richting opgeven.

Ze deden bijvoorbeeld een gezondheidscheck bij een hond in het Landschap Groen & Dier. Bij Handel & Commercie maakten ze een logo en een visitekaartje. Bij de opleiding Loonwerk keken ze onder de motorkap van een gigantische tractor. En in het Landschap Veilig & Beschermd kregen ze een staaltje fouilleren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.