rood geel fifa toernooi in kantine rohda

Supportersvereniging Rood-Geel houdt op vrijdagavond 9 januari en zaterdag 10 januari een groot FIFA 2015 toernooi (op Playstation) in de kantine van Rohda Raalte. Rood-Geel verspreidde de inschrijfformulieren eerder al via de leiders en trainers. Ook op Facebook en Narrow casting werd het toernooi vermeld.

Inschrijven op het toernooi kan nog via Rood-Geel@RohdaRaalte.nl tot donderdagavond. Als je later inschrijft is deelname niet gegarandeerd. Het toernooi is bedoeld voor A-, B- en C-jeugd en senioren. Ook niet-leden mogen meedoen.

Het toernooi begint vrijdag om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Zaterdag wordt gespeeld van ongeveer 13.30 uur tot 18.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.