regnault fysiek spelers kan 30 beter

Pierre Regnault is de opvallendste man tijdens de eerste twee dagen tijdens het trainingskamp van GA Eagles. De nieuwe conditietrainer brengt met zijn werkwijze veel enthousiasme in de ploeg en denkt dat hij de spelers fysiek nog twintig tot dertig procent beter kan maken.

Dat meldt RTV Oost.

“Ze hebben lopen snurken hier de afgelopen jaren”, grapt Regnault. De 56-jarige looptrainer heeft een grote staat van dienst in de sport. Hij werkte eerder intensief samen met onder anderen Naomi van As en Dirk Kuyt.

Ook was hij al eens werkzaam onder Foeke Booy in Saudië-Arabie. “Als hij ons zoveel beter kan maken, hebben wij wel heel veel laten liggen”, zegt Booy. “Feit is wel dat wij als staf daar niet aan toekomen. En Pierre is gewoon goed in zijn vak. Hij weet waar hij het over heeft. Daarom denk ik dat hij ons verder kan brengen”, besluit Booy.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.