regiohockey in de zaal doorslaand succes

Bij de jongens ging SMHC Raalte met de eer strijken, terwijl bij de meisjes (2e jaars) Mezen en Zwolle (1e jaars) aan het langste eind trokken.

Van ’s ochtends tot vroeg in de middag werd er op drie velden gestreden om de eer van het regionale Rabobank E-zaaltoernooi. De regio was in dit geval zelfs ruim opgevat, want twee teams uit het Hoge Noorden waren naar Dalfsen afgereisd. Van onder de Martinitoren hadden twee teams van GHBS als dank voor de organisatie een echte Groninger koek mee genomen. Daarnaast waren ook de Mezen uit Harderwijk vertegenwoordigd, alsmede teams uit Zwolle, Raalte en natuurlijk Dalfsen zelf (met maar liefst vijf teams).

Het regionale evenement is één van de vele activiteiten die de MHC Dalfsen naast de reguliere competitie organiseert. Mooi om te zien is dat iedereen, van jong tot oud, betrokken is bij de organisatie. Zo bliezen vele jongeren als scheidsrechters enthousiast mee. Op dezelfde dag hadden de Veteranen hun Snerttoernooi (op het veld) met elftallen uit Zwolle en Nunspeet. Op zaterdag 14 februari houdt de jubilaris haar Clubzaaltoernooi in de Trefkoele+, voordat de competitie weer begint op 2 maart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.