Home / archiefcentraal / raaltenaar bosch 13 januari te zien bij bnn

raaltenaar bosch 13 januari te zien bij bnn

Raaltenaar Koen Bosch is op 13 januari te zien in het BNN-programma ‘Je zal het maar hebben’. Het tv-programma met de kleine Raaltenaar is te zien om 21.20 uur op NPO3. Afgelopen zomer vonden de opnames plaats.

Bosch werd afgelopen jaar door de programmamakers benaderd via Facebook. Ze zochten op de kleine-mensen –site BVKM of ze iemand konden benaderen. “Mijn liedje stond daar natuurlijk op (klein maar fijn). Toen zijn ze mij via Facebook op gaan zoeken en hebben ze op die manier contact met mij gezocht,” liet Bosch ons eerder al weten.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.