raalte oproep juist voor lokale ondernemers

“Wij willen juist benadrukken dat we lokale ondernemers uitnodigen om te reageren,” stelt de woordvoerder. Onder het artikel reageert een gebruiker onder de naam Henk met “En heeft gemeente Raalte ook nagedacht hoe dit de locale foto winkels gaat raken? Nee? Dacht ik al. Chapeau gemeente Raalte, chapeau.”

Overigens zijn er ook mensen die het plan van de gemeente helemaal niet gek vinden. “Goed idee.

Gezien de absurd hoge prijs voor 4 pasfoto’s zal er vast wel een fotograaf te vinden zijn. Met gemiddeld 2 klanten per uur heb je omgerekend naar een 40 uur werkweek een omzet van ongeveer 5000 euro per maand,” stelt Erik G in een reactie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.