raalte krijgt mogelijk vrijheidsmanifestatie

De laatste maanden van vorig jaar zijn vooral gebruikt om te inventariseren of het haalbaar is om de manifestatie, dat de titel ‘Vier de Vrijheid’ heeft meegekregen, van de grond te krijgen. Inmiddels hebben diverse organisaties hun steun toegezegd in de vorm van subsidies.

Verder wordt momenteel gepolst of het lokale bedrijfsleven genegen is om ook een financiële bijdrage of een bijdrage in natura te doen. “Als dat in kaart is, moet blijken of we de benodigde financiële middelen bij elkaar hebben om onze plannen te kunnen realiseren. Staat het licht op groen, dan hebben we al een draaiboek klaar liggen,” vertelt voorzitter Wilfred Harleman die zich bereid toont een tipje van de sluier op te lichten.

“De bedoeling is dat er op 5 mei voor alle leeftijdscategorieën iets te doen is. De dag wordt ’s avonds afgesloten met een spectaculair bevrijdingsconcert onder leiding van Hans Groen en met medewerking van musici, bands en koren uit de gemeente Raalte,“ aldus Harleman.

Het laatste nieuws is te vinden op de Facebookpagina staging2.facebook.com/4devrijheid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.