raadsenquete zegge vii kan beginnen

De Kort legt zijn conclusie uit. “Telkens als ik vroeg om het schikkingsvoorstel openbaar te maken, zei de gemeente dat dat niet kon, omdat de zaak nog onder de rechter was. Nu is het schikkingsvoorstel openbaar, dus mag ik aannemen dat er geen hoger beroep komt.”

Overigens stelden wij van de redactie de gemeente Raalte deze vraag ook toen ze de hoogte van het schikkingsvoorstel vorige week openbaarden. Toen kregen we te horen dat de zaak nog wel onder de rechter was. “Er is nog niet besloten of er beroep wordt aangetekend,” vertelde een woordvoerder van de gemeente toen.

Hans de Kort wil dat er grondig onderzoek komt naar de aankoop van de gronden voor de Zegge VII. Volgens hem klopt er geen biet van de gang van zaken. Hij schreef ons er een brief over. Die vind je als bijlage bij dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.