pvda wil verbod op wensballonnen

Zowel op internationaal, nationaal als op lokaal niveau wordt al enige tijd een discussie gevoerd over het thema wensballonnen. In landen als Oostenrijk en Duitsland geldt een verbod op de wensballon. In ons land heeft de Voedsel en Warenautoriteit (VWA) al in 2011 uitgesproken dat de veiligheid van deze wensballon verbeterd moet worden. De VWA is ook van mening dat gebruikers beter gewaarschuwd moeten worden.

In een aantal gemeenten is het oplaten van wensballonnen verboden. Daartoe is de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) aangepast. Voor dit voorjaar staat in Olst-Wijhe een wijziging van APV op de agenda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.