pvda wil aan de slag met kruispunt bos

“Natuurlijk maken we ons zorgen om de veiligheid op de N35 en met name bij kruispunt Bos. De PvdA heeft daarom samen met de VVD 5 miljoen euro beschikbaar gekregen voor de knelpunten in de N35,” legt de fractievoorzitter van PvdA Raalte uit. “Samen met het geld in de regio kunnen we dus eindelijk echt aan de slag. Het wordt tijd dat er eens een eind komt aan het eindeloos praten over kruispunt Bos. De PvdA heeft het geld geregeld en het is nu tijd dat de schop in de grond gaat.”

Van der Wilt zocht ook contact met de PvdA Statenfractie over de kwestie. “Fractievoorzitter en lijsttrekker Tijs de Bree gaf het volgende aan: ‘De tijd van afwachten is nu voorbij. We zijn nu zelf aan zet, er is geld en laten we dat nu eerst inzetten voor onder andere een tunnel onder kruispunt Bos, wat de veiligheid van fietsers en voetgangers sterk verbetert. We hebben hier al eerder op aangedrongen, en zullen dat opnieuw gaan doen.”

Van der Wilt: “Dat andere partijen nu moord en brand schreeuwen verbaast ons niets: dat doen ze al jaren als het om de N35 gaat. Maar dat zijn nu net ook de partijen die, zowel op landelijk niveau als op provinciaal niveau, amper geld beschikbaar hebben gesteld voor de N35. Als er over een aantal jaren alsnog geld komt voor een definitieve aanpassing dan is dat mooi, maar daar kunnen we nu niet op wachten. Wij willen aan de slag!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.