Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen inbraakpoging bij bank

politie zoekt getuigen inbraakpoging bij bank

Deze man had licht, mogelijk blond haar. Zijn rugzak had witte belijning of letters. Ook passeerde rond het tijdstip van de inbraak mogelijk een zwarte VW Touran of soortgelijke auto die via de Stationsweg verdween.

De politie wil graag in contact komen met deze beide bestuurders en mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze inbraakpoging. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.