ozo verbindzorg gekroond tot goudhaentje

De woorden van de jury waren lovend voor OZO-verbindzorg. “Het is innovatief, het gaat om ict-oplossingen, het vergroten van zelfredzaamheid van ouderen, het is een communicatie- en coördinatieplatform, het zorgt voor het optimaliseren van de samenwerking tussen cliënt, mantelzorger en professional en tussen professionals onderling, het kunnen communiceren op probleemniveau met de juiste persoon op het juiste moment. Zorgbehoevenden kunnen langer thuis blijven wonen en er is grote belangstelling voor het systeem vanuit omliggende gemeenten, de regio, de provincie en landelijk.”

“Het gebruik van een speciaal, eenvoudig computerprogramma maakt het mogelijk alle mensen die betrokken zijn bij de zorgvrager (familie, thuiszorg, (para)medici) met elkaar te laten communiceren en om de zorg af te stemmen. Iedereen die van de zorgvrager toestemming krijgt, kan de voortgang van de zorg inzien en daaraan bijdragen,” luidt de toelichting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.