overwetering morst punten in strijd om kampioenschap

Overwetering heeft zaterdag onnodig puntverlies geleden in de Eerste Klasse. De dames moesten tegen E&A uit Arnhem, maar wisten tegen deze tegenstander niet de volle buit te pakken. Vanavond kwamen de dames niet verder dan 25-25 na zestig minuten te hebben gespeeld. Overwetering was dit seizoen zeer goed begonnen, maar laten nu toch de nodige punten liggen. Overwetering blijft na dit weekend nog steeds de koploper in de Eerste Klasse, maar ziet mogelijk de concurrentie dichter bij komen. Morgen neemt de grootste concurrent Klink Nijland Kwiek 3 het op tegen Groesbeekse Glorie. Weten de Raaltenaren dit te winnen dan naderen ze Overwetering tot nog maar één punt verschil,

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.