Home / archiefcentraal / overwetering morst punten in strijd om kampioenschap

overwetering morst punten in strijd om kampioenschap

Overwetering heeft zaterdag onnodig puntverlies geleden in de Eerste Klasse. De dames moesten tegen E&A uit Arnhem, maar wisten tegen deze tegenstander niet de volle buit te pakken. Vanavond kwamen de dames niet verder dan 25-25 na zestig minuten te hebben gespeeld. Overwetering was dit seizoen zeer goed begonnen, maar laten nu toch de nodige punten liggen. Overwetering blijft na dit weekend nog steeds de koploper in de Eerste Klasse, maar ziet mogelijk de concurrentie dichter bij komen. Morgen neemt de grootste concurrent Klink Nijland Kwiek 3 het op tegen Groesbeekse Glorie. Weten de Raaltenaren dit te winnen dan naderen ze Overwetering tot nog maar één punt verschil,

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.