optreden tricklebolt in cafe reimink

De mannen van Tricklebolt uit Lemele treden zaterdag 31 januari vanaf 22.00 uur op bij Cafe Reimink in Lemelerveld. Het is voor de mannen bijna een thuiswedstrijd in een zeer drukke periode met optredens op grotere poppodia. De band speelt eigen nummers, duidelijk beïnvloed door bands als Led Zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath. Maar ook covers worden op een kenmerkende enthousiaste manier gebracht door deze jonge honden.

Als onder andere winnaar van de Wraak van Salland en onlangs spelend op Eurosonic in Groningen zijn de mannen klaar voor het grotere werk. Maar eerst in Lemelerveld met nu nog gratis entree.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.