open huis landstede mbo in raalte

Een goede keuze maken voor een school en opleiding is best lastig. Daarom houdt Landstede MBO op donderdag 29 januari van 16.00 uur tot 21.00 uur een Open Huis voor aankomende studenten, hun ouders en andere belangstellenden. Het Open Huis is op de locatie van Landstede MBO in Raalte aan de Zwolsestraat 63a.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Daarnaast kunnen de medewerkers van Landstede Studie-& Loopbaanoriëntatie extra informatie geven en helpen kiezen uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Landstede MBO.

Landstede MBO biedt leertrajecten op maat en op vier niveaus, van ondersteunend tot leidinggevend. De trajecten zijn zo te kiezen dat ze aansluiten de talenten, wensen en interesses van de leerling. Je leert in zogenaamde Landschappen. Dat zijn interessegebieden waarin je kennismaakt met je toekomstige beroep en werkveld. Je leert veel in de praktijk, bij bedrijven en organisaties, maar ook binnen de school. In de speciaal ingerichte praktijkruimtes en skillslabs op school, via gastcolleges en projecten voor bedrijven. Daardoor word je beter voorbereid op je toekomstige werkveld of een vervolgopleiding.

Landstede MBO werkt met kleinschalige onderwijslocaties en je krijgt een eigen coach. Er heerst een plezierige sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht. Landstede MBO heeft locaties in Harderwijk (inclusief Dronten en Lelystad), Raalte en Zwolle.

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op staging2.landstedembo.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.