open huis bij carmel college salland

Carmel College Salland in Raalte houdt op vrijdag 23 januari van 16.00 uur tot 20.30 uur open huis. Het open huis is voor leerlingen van groep 8 en hun ouders, ook leerlingen die in 4 havo willen instromen, zijn van harte welkom.

Bezoekers voor vmbo en praktijkonderwijs wordt verzocht gebruik te maken van de ingang aan de Zwolsestraat 57, bezoekers voor havo/vwo via de ingang aan de Florens Radewijnsstraat 6. Atheneum, atheneum-plus en gymnasium presenteren zich in de tijdelijke huisvesting vlakbij de parkeerplaats aan de Florens Radewijnsstraat.

Medewerkers en leerlingen presenteren gezamenlijk de school en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Carmel College Salland werkt in teams van leerlingen en docenten. Elk team heeft een eigen plek in de school, dit wordt een domein genoemd. Er wordt zoveel mogelijk op het eigen domein gewerkt, zo ervaren de leerlingen een grote school als overzichtelijk en veilig. Het open huis is een uitgelezen kans om het Carmel College Salland beter te leren kennen en de sfeer te proeven.

Tijdens het open huis is er naast het reguliere onderwijsaanbod en het onderwijs in teams, ook aandacht voor leerlingbegeleiding en de Carmel Classes, waar talentontwikkeling centraal staat. Bovendien is er voorlichting voor leerlingen die bijzondere begeleiding nodig hebben.

Het havo/vwo laat de bijzondere kenmerken van elk onderwijsteam zien, bijvoorbeeld de dagelijkse gang van zaken binnen het team gymnasium/atheneum-plus. De voorlichting over instromen in 4 havo start om 20.00 uur. Het vmbo besteedt ruimschoots aandacht aan de verschillende leerwegen binnen het vmbo en het leerwegondersteunend onderwijs (lwoo). Het praktijkonderwijs geeft specifiek informatie over de mogelijkheden die worden geboden vanaf de start op school tot en met de kwalificatie voor de arbeidsmarkt.

De school roept bezoekers uit Raalte, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen in verband met de verwachte parkeerdrukte rond de school.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.