Home / archiefcentraal / olster stampottenrecept in lidl kookboek

olster stampottenrecept in lidl kookboek

In het stamppottenboek dat supermarktketen Lidl aanstaande donderdag presenteert, staat ook een recept van Natasja Ligtenberg uit Olst. Het boek ‘Heel Holland Stampt’, met 39 recepten, is vanaf donderdag verkrijgbaar bij alle filialen van Lidl in Nederland.

Tijdens de campagne ‘Heel Holland Stampt’, die Lidl samen met het tv-programma Life4You organiseerde, zijn mensen opgeroepen om stamppotrecepten in te zenden. Daar is massaal gehoor aan gegeven. “Nederlanders zijn dol op stamppotten. We hebben maar liefst 1.250 recepten binnengekregen. Uit alle inzendingen zijn de leukste, lekkerste en spannendste recepten geselecteerd en gebundeld,” aldus Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland.

Het boek kost 4,99 euro.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.