oleu is bijna klaar met maffe klucht

Toneelvereniging Oleu is er bijna klaar voor om het publiek te laten genieten van de klucht “die dekselse Lena Hopsasa”. Deze klucht die vol zit met talrijke dwaze misverstanden en persoonsverwisselingen wordt door Oleu op zaterdag 24, vrijdag 30 en zaterdag 31 januari in de Wiekelaar op de planken gebracht.

Dit jaar doen mee: Karin Berends, Alie Hogenkamp, Geert-Jan Kappert, Catrien Logterman, Herman Dunnewind, Bert Rozendaal, Margrit Nijhoff en Wim Roeberts. Cathrien Logterman heeft de regie en speelt ook mee. Ina Warmelink soufleert.

Mocht u kaarten willen reserveren om het optreden bij te wonen dan kunt u contact opnemen met Ina Warmelink (0529 – 471809) of Wim Prinsse (0529 – 471210). Alle avonden beginnen om 19.45 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.