oeloek naar capellenborg theater in wijhe

Oeloek treedt zaterdag 24 januari op in het Capellenborg Theater in Wijhe. Met de voorstelling ‘Prille Roest’ is spektakel op de vierkante millimeter gegarandeerd. Krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk.

Na hun debuut met de voorstelling ‘De Nacht van de Nasmaak’ komen ze nu met de voorstelling ‘Prille Roest’, die nog grootser en spectaculairder is. Niet voor niks kopte ‘De Volkskrant’ dat ze de opvolgers van het duo Waardenberg & De Jong zijn. In ‘Prille Roest’ verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Dit seizoen heeft Oeloek daarnaast een actie. Zolang de voorraad strekt, wordt er bij aankoop van twee kaartjes een gratis dvd meegegeven van hun eerste voorstelling.

Oeloek bestaat uit Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. Zij leerden elkaar kennen op ‘De Theaterkade’ in Amsterdam. Een opleiding tot uitvoerend zelfstandig theatermaker. Tijdens de opleiding bleken zij hetzelfde gevoel voor theater en humor te hebben en maakten samen de afstudeervoorstelling ‘Psychose van de Lemming’. Daarmee wonnen zij de Nestvaltournee. In 2009 ging, onder regie van Martin van Waardenberg, hun eerste avondvullende programma in première, ‘De Nacht van de Nasmaak’. Het vakblad ‘Theatermaker’ zette het zelfs in de top 5 beste cabaretvoorstellingen van dat seizoen. In 2010 behaalden ze met een half uur uit deze voorstelling de finale van Cameretten. Vanaf 2013 zijn ze te zien met de voorstelling ‘Prille Roest’.

De voorstelling van Oeloek vindt plaats op zaterdag 24 januari vanaf 20.15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin, Langstraat 66 in Wijhe, Boek en Kantoor Korten, Geertsstraat 19-21 te Olst en Holstohus, VVV-balie, Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.