nieuwjaarswandeling natuurinformatiecentrum

Eens te meer bewijst het aantal deelnemers aan de Nieuwjaars wandeling het recht van voortbestaan van het Natuurinformatiecentrum in Ommen. In de bijna 20 jaar van haar bestaan hebben nog nooit zoveel wandelaars op 4 januari deel genomen. De prachtige route liep deels rond de “Regge” en door een prachtige natuurlijke omgeving.

Meer dan 300 deelnemers genoten op zondag 4 januari van deze wandeling. Het weer op deze zondag werkte ook geweldig mee, de zon scheen volop. Halverwege de route werd de deelnemers snert en glühwein aangeboden bij de schaapskooi van Landschap Overijssel op de Lemelerberg. Vanaf de belt van de Besthemermolen werden de wandelaars bij de start begeleid door het aloude midwinterhoorn geschal door de hoornblazers uit Den Ham.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.