Home / archiefcentraal / nieuw heeten weet niet te stunten tegen vzv

nieuw heeten weet niet te stunten tegen vzv

Eerste wedstrijd van het nieuwe jaar moest worden gespeeld tegen de koploper uit ‘t Veld. VZV dat momenteel al zijn wedstrijden redelijk makkelijk weet te winnen zou Nieuw Heeten een lastige avond bezorgen. Toch wilden de dames uit Nieuw Heeten het de koploper zo lastig mogelijk maken. In de eerste helft was van deze bedoeling weinig te vinden. (dit verslag is ingestuurd door Nieuw Heeten en geschreven door Egon Floors)

VZV had welgeteld 5 minuten nodig om te wennen aan de hal en de tegenstander en vertrok als een hogesnelheidstrein richting de overwinning. Nieuw Heeten dat zonder overtuiging speelde, lieten zich als makke lammeren naar de slachtbank leiden. Van een 2-2 stand na 5 minuten stond er in de 12e minuut al een 2-8 tussenstand op de borden. Vanaf dat moment gingen de kopjes bij de thuisploeg omlaag en werd het nooit een wedstrijd meer. Er werden door de thuisploeg in de eerste helft nog 4 doelpunten bijgemaakt, helaas verloor Nieuw Heeten te vaak en te makkelijk de bal waardoor VZV erg gemakkelijk aan nog 7 doelpunten wist te komen hetgeen de ruststand bepaald op 6-17 (!).

Aan Nieuw Heeten de opdracht in de tweede helft om feller en scherper uit de kleedkamer te komen om in ieder geval één helft een goede pot te spelen tegen VZV. De start in de tweede helft was echter weer voor de gasten en mochten weer 5 maal scoren waar Nieuw Heeten er maar eentje tegenover kon zetten; 7-22 een afstraffing dreigt. Vanaf de 40e minuut gooien de dames eindelijk de schroom van zich af en beginnen overtuigend te handballen. Een overwinning zit er niet meer in, maar er wordt in ieder geval weer een wedstrijd waarin Nieuw Heeten het tempo weet hoog te houden en weer meer doelpunten gaat maken. Heel langzaam wordt de stand dragelijker. Na 60 minuten staat er een 20-31 stand op de borden en weet Nieuw Heeten de tweede helft nog gelijk te spelen (14-14) Het zure gevoel van de eerste helft werd daardoor toch nog een beetje weggespoeld.

Foto`s van de wedstrijd gemaakt door Esmee Hunneman te vinden door op de onderstaande link te klikken:

http://www.mijnalbum.nl/Album=HPXAB6RX#ROCVFYJX

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.