nieuw heeten en la premiere gestraft

De wedstrijd tussen Nieuw Heeten en La Première liep 5 oktober 2014 volledig uit de hand. De politie moest er zelfs aan te pas komen om de gemoederen te bedaren na de wedstrijd in de Vijfde Klasse A. Toeschouwers gingen de confrontatie aan. Er werden klappen uitgedeeld en de politie was na dit voorval snel ter plekke. Zelfs de handschoenen van de keeper van Nieuw Heeten werden ontvreemd. Het duel eindigde overigens in 1-1.

Trainer Harold Sneller sprak destijds als volgt: “Ik denk dat de uitslag van deze wedstrijd bij beide ploegen te begrijpen is. Wij waren de eerste helft de bovenliggende partij, maar wisten niet te scoren. Het is echter verdrietig dat deze wedstrijd zo moet eindigen.”

Verschuiving ranglijst

Door de puntenminderingen verschuiven beide clubs op de ranglijst. Nieuw Heeten stonden in punten gelijk met SV Raalte en SDOL, maar zakt nu van plek 8 naar plaats 10. La Première zakt één plekje en komt daardoor in punten gelijk te staan met Raalte en SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.