mr polska en tim knol naar pedro pico pop

Mr Polska stond een paar jaar terug ook op Stöppelhaene in Raalte. Mr. Polska is de artiestennaam van de Nederlands-Poolse rapper Dominik Włodzimierz Groot. Hij is lid van het rapcollectief Nouveau Riche, waar ook zijn vaste producer Boaz van de Beatz deel van uit maakt. Mr. Polska scoorde samen met Yellow Claw een enorme hit met ‘Krokobil’, maar toch lijkt zijn succes zich voornamelijk uit het zicht van de mainstream af te spelen.

The Miseries is de nieuwe band van niemand minder dan Tim Knol. Knol wordt geroemd als singer-songwriter, brak een paar jaar geleden als een raket door, maar moest kort daarna ook gelijk gas terug nemen. Hij kwam na zijn sabbatical terug met The Miseries. Het ongeëvenaarde stemgeluid van Knol is daarmee gelukkig weer terug op de podia.

Falco Benz is de artiestennaam van Eelco Topper. Hij maakt grotendeels analoge synth house muziek en is bekend als toetsenist van onder meer Benny Sings, Giovanca, Kytemans Hiphop Orkest en als een van de twee van het funky duo Knobsticker.

PAUW staat aan de vooravond van een grote landelijke doorbraak. PAUW bestaat uit drie vrienden uit het oosten van het land, namelijk Rens Ottink op drums, Gerben Bielderman op bas & toetsen en Brian Pots op gitaar & lead vocals. Alle drie delen ze de passie voor muziek uit de psychedelische jaren ’60 en ’70. Het drietal sluit zichzelf regelmatig op in een tot oefenruimte en studio omgebouwde varkensschuur om daar hun magische creaties tot stand te brengen.

The Black Cult is een garagepunkrockband en in het voorprogramma van Afterpartees, Warm Soda en Bleached. Daarnaast waren de bandleden te gast bij 3FM.

Radio Days bestaat uit vijf Twentse muzikanten. Geïnspireerd door verschillende muziekstromingen, maakt de band Britpop-songs met elektronische invloeden. Een mix van Oasis meets MGMT en Go Back To The Zoo meets Maroon 5. Eerder was de band ook te zien bij de Wraak van Salland.

Kaarten voor Pedro Pico Pop zijn al verkrijgbaar voor 11 euro. Zie ook staging2.pedropicopop.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.