mindfulnesstrainingen voor baas en hond

Er zijn veel mensen die stress hebben of gefrustreerd zijn vanwege de dingen die hun hond doet. Meestal kun je het gedrag van jouw hond veranderen, maar het begint bij jezelf.

Om meer evenwicht te krijgen in de relatie tussen jou en jouw hond hebben hondengedragsdeskundige Fieke Offringa en mindfulnesstrainer en gedragsdeskundige Guusta Zuurbier de handen ineen geslagen om een training te verzorgen waarbij de relatie hond – baas verbetert door vanuit rust met aandacht te werken.

Bij mindfulness is het uitgangspunt is dat je eerst observeert wat je denkt, voelt en ervaart. Door meer inzicht in je eigen gedrag en handelen te krijgen, kun je vanuit rust jouw hond begeleiden. In de eerste lessen wordt aandacht aan de mens besteedt en daarna gaan wij werken aan de relatie tussen baas en hond.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op: staging2.guustazuurbier.nl / staging2.fiekeoffringa.nl of bel: 06 – 36 14 50 90 / 06 – 55 77 41 21.

De eerste bijeenkomst is op zondag 8 maart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.