Home / archiefcentraal / meisje gewond bij aanrijding weidelaan

meisje gewond bij aanrijding weidelaan

Een jongedame op een scooter is woensdagavond even na zeven uur door een auto aangereden op de Weidelaan in Raalte Noord. Daarbij heeft ze verwondingen aan haar been opgelopen. De jongedame reed met haar scooter over de Weidelaan en werd ter hoogte van de Gieteling door een auto aangereden.

Vermoedelijk wilde de automobiliste keren en draaide daarom met haar auto een aangelegen oprit op. Daarbij zag de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd. De bestuurster van de scooter is met verwondingen aan haar been per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.