maurice endeman benoemd tot zeldzame kater

Maurice Endeman ontvangt en verdient de jaarlijkse onderscheiding van CV De Stöppelkaters voor het seizoen 2014-2015. Deze eervolle onderscheiding valt hem ten deel vanwege zijn verdienstelijkheid voor muziek, kunst en cultuur in brede zin van het woord en daarmee Salland op de kaart zet. De Stöppelkaters reiken deze eervolle onderscheiding uit aan een persoon of instantie die op een inspirerende wijze bijdraagt tot het behoud van de Sallandse cultuur.

Maurice was oprichter van het Raalter Pedro Pico Pop. Het festival dat thuis hoort in het rijtje Ribs & Blues, Stöppelhaene, Carnaval en dit allemaal in Raalte. PPP is als klein festivalletje begonnen en uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in festivalland. Het biedt een eigentijds podium voor muziek & kunst, voornamelijk gericht op een alternatief dance/pop/rock publiek. In 2014 vierde men het tweede lustrum: 10 jaar PPP in Raalte. Op inspirerende wijze geeft hij als voorzitter enthousiaste sturing aan een grote groep vrijwilligers. Daarmee zette hij Raalte op de kaart.

Ook is hij bestuursvoorzitter van Poppunt Overijssel, een advies- en kennisinstelling die popgerelateerde organisaties in Overijssel vertegenwoordigt richting overheid en commerciële partners.

Maurice is een bezig baasje, die zich naast PPP ook nog eens bezig houdt met de organisatie van diverse festivals in heel Overijssel en daarbuiten. Naast initiatiefnemer, projectleider en daar ook nog eens diverse bestuursfuncties bekleed.

Binnen de muziek-, kunst- en cultuursector is Maurice geen onbekende meer en is hij de persoon die naar mening van het Bestuur van Carnavalsvereniging De Stöppelkaters met recht deze eervolle onderscheiding van Zeldzame Kater meer dan verdient. Deze zal hem op de meest protocollaire wijze worden uitgereikt tijdens het Gein Gala Bal op vrijdag 23 januari 2015 in de Leeren Lampe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.