marsman mag voor beloften twente spelen

Nick Marsman mag in actie komen voor Jong FC Twente. De doelman heeft dispensatie gekregen van het bestuur betaald voetbal. Hij mag vijf duels in actie komen. Dat meldt RTV Oost.

Marsman speelde dit seizoen 15 duels voor het eerste elftal van de Enschedese club en mag daardoor volgens de reglementen niet meer uitkomen voor het beloftenelftal. Doelmannen mogen echter dispensatie aanvragen omdat zijn gebonden zijn aan een specifieke positie en omdat die positie niet aan veel wisselingen onderhevig is. Daarnaast is het beloftenteam vaak de enige mogelijkheid om wedstrijdritme op te doen. Vanaf de wedstrijd Jong FC Twente – RKC Waalwijk op maandag 2 februari mag Marsman in actie komen voor het team. Ook in de vier duels daarop mag hij spelen en daarna niet meer. De dispensatie wordt maar één keer toegekend. Hij mag in één weekend niet uitkomen voor het eerste elftal en Jong FC Twente.

Sonny Stevens kreeg aan het einde van de eerste seizoenhelft de voorkeur van trainer Alfred Schreuder in het eerste elftal en zal, als er zich geen bijzonderheden voordoen, de tweede seizoenshelft onder de lat staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.