man uit lochem moet auto inleveren

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag de auto van een 41-jarige man uit Lochem in beslag genomen. Hij weigerde bij een verkeerscontrole iedere medewerking en zijn auto bleek niet verzekerd.

Surveillerende agenten zagen kort na middernacht op de N348 vanuit Wesepe richting Raalte een auto met een defecte koplamp rijden. Zij besloten de bestuurder aan te spreken en trokken ondertussen het kenteken na. Hieruit bleek dat de auto niet verzekerd was en deze hiervoor in beslag moest worden genomen.

Toen zij de bestuurder aan de kant hadden gezet, weigerde hij iedere medewerking. De man is op de consequenties gewezen en dit bracht hem niet op andere gedachten. Vervolgens is hij aangehouden en op het politiebureau werd zijn identiteit bekend.

De auto is in beslag genomen en tegen de Lochemmer wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.