main meetings raalte houdt quartz h cross

Main Meetings Raalte organiseert op deze dag de Quzrtz H Cross waaraan een 72 tal rijders in de 2 Wheel Drive en de 4 Wheel Drive van zowel nationale- als internationale afkomst zullen gaan strijden om de felbegeerde trofeeën.

Quartz H is een harde type band waarop deze auto’s zullen gaan rijden. De vraag van de rijders was altijd al om 1 race waarbij iedereen op dezelfde banden zouden rijden om zo de verschillen nog dichter bij elkaar te brengen.

Daar hebben wij 3 jaar geleden gehoor aan gegeven en zodoende houden we elka jaar 1 keer deze Quartz H Cross. Deze rijders gaan er alles aan doen om zo snel mogelijke rondetijden neer te zetten en zich daardoor te plaatsen in de Finale ronden.

Vol op het gas met als resultaat dat de ondergrond in de paardenbak tot wel 40cm diep wordt uitgegraven door de monsters. Dit alles bij elkaar maakt het voor de rijders die hier vaker hun kunsten hebben vertoond tot ‘The Hell Of Holten’ (zie foto’s)!

Het belooft een dag te worden vol sportiviteit, actie en geweld in positieve zin.

Toegang tot de Cross is voor publiek gratis. Iedereen is welkom van 09:30 tot 17:30 uur bij Manege Nijenkamp aan de Pasmansweg 3 te Holten.

Groet en misschien tot dan,

Main Meetings Raalte

staging2.mainmeetingsraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.