luid applaus voor te vroeg gejuicht

Afgelopen weekend stond Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak twee keer op de planken met het blijspel ‘Te vroeg gejuicht!’. Maandenlang is er weer met veel enthousiasme gerepeteerd om het stuk zo goed mogelijk op de planken te zetten. Dit is zeker gelukt. Het publiek in de volle zaal was zeer enthousiast. In een razende vaart buitelden de verschillende gebeurtenissen achter en over elkaar!

De negen kolderieke typetjes waaronder, postbode Lien en Burgemeester Grondijs en locoburgemeester Engerling, werden tot leven gebracht door de enthousiaste spelers van de vereniging. Naast deze spelers maakte ook een speler haar debuut op het podium: de fanatieke milieuactiviste Mira Mestrom werd vertolkt door Mariska Wedzinga.

Tijdens de grote pauze was er een verloting. Dit was zoals ieder jaar weer een groot succes. Deze verloting werd mede mogelijk gemaakt door zowel ondernemingen uit het dorp, maar ook door ondernemingen in de nabije omgeving.

Aankomende zaterdag 31 januari heeft u nog een keer de mogelijkheid om het blijspel te bekijken. U bent van harte welkom in het Parochiehuis te Vilsteren. Aanvang om 20.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.