lindeboom wint horstdarts

Het Horsthuis in Broekland was zondag 18 januari weer bomvol gevuld door darters

“Horstdarts” Broekland had voor deze dag weer alle ingrediënten verzameld en uitgewerkt tot een super georganiseerd toernooi. Er waren diverse mensen geveld door de griep, maar personen die te laat waren met hun opgave en zodoende op de reservelijst kwamen, werden keurig op volgorde gebeld of gemaild dat ze alsnog mee konden doen. Zodoende waren alle poules ( 16 stuks ) ook maximaal gevuld.

“Wat ik wel opmerkelijk vond was dat er redelijk wat nieuwe spelers, maar ook vooral jongere spelers waren. Misschien komt dat door de “grote” jongens op TV. Aldus Dick Valk van “Horstdarts”. Na de poule wedstrijden was er de knock-out in zowel de winnaars als verliezers ronde. Om de 1e en 2e plaats in de verliezers ronde won Erwin Roelofs uit Wijhe van Ton Olde Bijvank uit Heeten.

In de winnaars ronde werd Kevin Hulsbergen 3e. Hij won van Raaltenaar Gerco Hoogenkamp. De grootste winnaar van de dag was Jamie Lindeboom uit Raalte. Zowel de finale als de hoogste finish wist hij achter zijn naam te schrijven. De finale won hij van Tim Welgraven uit Holten. De HF van hem was 144.

Al met al ziet “Horstdarts” Broekland reikhalzend uit naar het koppel toernooi wat op zondag 15 maart word gehouden. Opgave kan via horstdarts@home.nl of telefonisch naar Dick Valk 0570 531833. Dat toernooi begint om 13.00 uur en er kunnen maximaal 48 koppels aan deelnemen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.