lewis definitief naar fc dordrecht

Het nieuws was eigenlijk al bekend, maar nu is het dan ook daadwerkelijk definitief: Fernando Lewis verruilt Go Ahead Eagles voor FC Dordrecht. De 21-jarige aanvaller wordt tot het einde van het seizoen door Dordt van AZ gehuurd.

Het is de wens van de speler en zijn zaakwaarnemer Rob Witschge deze move te maken. Go Ahead Eagles betreurt zijn vertrek ten zeerste, maar wil een speler die zelf kiest voor een andere weg niet tegenhouden.

Lewis kwam dit seizoen moeizaam op gang, maar kende dankzij zijn vechtlust en kwaliteiten alsmede door de steun van technische staf en club een sterke periode. Hij was belangrijk tegen onder meer PEC Zwolle (goal en assist) en Ajax (goal). In de concurrentiestrijd verloor Lewis rond de winterstop echter zijn beste vorm en aansluitend zijn basisplaats, waarna het management van Lewis aangaf dat een andere route wenselijk was. Lewis koestert een grote wens te spelen.

Go Ahead Eagles laat op haar website weten alle selectiespelers belangrijk te vinden en op het standpunt te staan dat niemand groter is dan de club. Het is in de visie van de club puur en alleen aan de technische staf te beslissen wie speelt en wie niet. Zeker nu er hard om de punten geknokt moet worden, wil het louter

spelers in de selectie die er vol en samen voor willen gaan. Er is daarom besloten de wens van Lewis te vertrekken te respecteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.