ladies ride niet meer naar raalte

Volgens Van den Broek krijgt Salland Marketing dit jaar de financiering niet rond. “Ook niet toen we ons bedrag naar beneden bijgesteld hadden. Ja en dan is het simpel: Bij ons moet de schoorsteen ook blijven roken.”

“We vinden het erg jammer dat we dit jaar niet naar Raalte kunnen komen. Aan enthousiasme ontbrak het in Salland in ieder geval niet,” stelt de organisator, die benadrukt dat het echt een geldkwestie is.

De deur lijkt volgens Van den Broek definitief dicht: “De wonderen zijn de wereld natuurlijk nog niet uit, maar ik ga er vanuit dat het niet meer doorgaat.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.